YOGA PÅ STOL

Medicinsk yoga på stol är en terapeutisk form av kundaliniyoga som verkligen passar alla! Efter bara några yogapass känner du av effekterna, som ett ökat lugn och närvaro, men även mer energi och glädje!

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING AV KURS! (tryck länk)

Kursstart Medicinsk Yoga på stol vecka 34, tisdagar kl. 09.45-10.45

Kostnad terminskurs 15 ggr à 60 minuter: 1995 kr
Kika på vårt fina rabattsystem under priser!

Medicinsk yoga på stol är en terapeutisk form av kundaliniyoga som alla kan tillämpa! Efter bara några yogapass kan man känna av effekter såsom ökad rörlighet, mindre smärta och stress, bättre sömn och immunförsvar. Du får samtidigt en ökad medvetenhet, lugn och närvaro, men även mer energi och glädje! Passet består av mjuka men effektfulla kroppsövningar som anpassas efter din förmåga, med största fokus på andningen. Du blir mjukare, rörligare, starkare och mer vital. Vissa övningar kan göras stående, men kan även dom göras på stol.

Vi avslutar med meditation som skapar en inre stillhet samt djupavslappning och vila. Yogapassen görs utifrån dina egna förutsättningar och blir ett verktyg du kan ta med dig i din vardag. Yogan är anpassad för dig som är lite äldre eller bara vill yoga i lugnt tempo. Yogan utförs sittande på stol, vilket gör att man får ett bättre flöde i kroppen om det är så att man har svårt för positioner på golvet.

JENNIFER ASKLÖF