SJÄLVFÖRSVAR

SJÄLVFÖRSVAR FÖR KVINNOR

Vi lär ut trygghet och bygger självförtroende! Denna självförsvarskurs hjälper dig att minska risken för att bli utsatt, samtidigt som du får kunskap om hur du försvarar dig om situationen ändå skulle uppstå.

WORKSHOP INFÖR KURSSTART! Du kan välja mellan måndagen den 23/1 kl. 19.00-20.00 och söndagen den 29/1 kl. 13.00-14.00 är du välkommen att prova-på Självförsvar. Vi sätter in flera tillfällen på eftermiddagen om det blir fullbokat! Kostnad workshop endast 50 kr/pers. Du får betalningsuppgifter vid bokning som görs här via vår kontaktsida.

KURSSTART måndag den 13 februari kl. 19.00-20.00.

FLERA KURSER KOMMER ÄVEN ATT STARTAS OM INTRESSE FINNS!

Vi lär ut trygghet och bygger självförtroende! Denna självförsvarskurs hjälper dig att minska risken för att bli utsatt, samtidigt som du får kunskap om hur du försvarar dig om situationen ändå skulle uppstå. Vi tränar försvar mot t ex slag, spark, grepp, överfall, fasthållningar mm. Vi jobbar alltid med att försöka avsluta försvaret ståendes. Vi tycker det är  viktigt att alla tjejer/kvinnor ska känna sig trygga och kunna försvara sig och därför vänder sig denna kurs till alla från 15 år och uppåt! Dock krävs målsmans tillåtelse mellan 15-17 år.

VÅR LEDARE
Emelie är diplomerad samtalscoach och KBT/ACT coach. Hon är utbildad ungdomsinstruktör genom SISU idrottsutbildarna och har gått ett flertal ledarutbildningar. Emelie är även före detta elitutövare inom svenska karate-landslaget och är nu delaktig som tränare och styrelsemedlem inom Linköping sportkarate. Hon har även tränat ungdomar inom flera idrotter såsom dans och boxning. Emelie brinner för att hjälpa människor till bättre hälsa, både psykiskt och fysiskt och har under många år inspirerat framför allt unga tjejer att tro på sig själva och utvecklas som individer.

VILL DU BLI COACHAD AV EMELIE?
Känner Du att Du behöver en push i rätt riktning för att ta det där avgörande steget? Har Du något du skulle vilja utveckla hos dig själv? Emelie är diplomerad samtalscoach och KBT & ACT coach och hon jobbar just nu för att uppnå sin certifiering inom samtalscoaching. Så på vägen till sin certifiering tar hon emot klienter för ENDAST 200 kr/session, alternativt 500 kr för 3 sessioner.

Så vad säger Du? Är Du redo för att ta nästa steg i ditt liv? Är Du redo att ta första steget mot att bli den bästa versionen av dig själv? Det är dags att sluta säga sen och börja göra nu! Kontakta Emelie så hjälper hon dig.

076-777 4141
emeliecoachar@gmail.com

LEDARE

EMELIE ASKLÖF