MEJA Hälsoteam

GONG TERAPI

Är en terapiform där terapeuten använder Gongar och andra instrument för att stärka klientens egen läkande förmåga.

Gongterapi – Terapeutisk session

Gongterapi är en terapiform där terapeuten använder Gongar och andra instrument så som exempelvis klang- och kristallskålar, olika trummor, solfeggio, vindspel och sång för att stärka klientens egen läkande förmåga. Genom ljud, rytm och frekvenser guidas klienten till en djup avslappning där kroppen och sinnet får vila. Instrumenten hjälper den som lyssnar att få balans både fysiskt, emotionellt och själsligt. Läs mer om gong och dess effekter under Gongbad.

Studier visar att djupavslappning är ett av de viktigaste redskapen för att kropp och sinne ska återhämta sig. I vårt moderna samhälle behövs oaser där det finns utrymme att vila och återställa (reset) oss så vi kommer i balans, känner oss mer tillfreds och harmoniska. Att gå på en Gongterapisession är en möjlighet att ge kroppen och sinnet just den återhämtning som behövs. Kontinuerlig Gongterapi hjälper även till att skapa en påminnelse om det som är viktigt i livet och som kan leda till hälsosamma förändringar i livsstilen.

Under en session inleder vi med ett kort samtal om varför du söker och vad du vill ha hjälp med. Sen kommer du som klient ligga påklädd på en yogamadrass eller massagebrits framför gongen. Terapeuten använder olika instrument, framför allt Gong för att hjälpa dig komma ner i varv, vila och få det du behöver just nu för kropp, sinne och själ. Sessionen har inte fokus på samtal utan på djup avslappning med stöd från ljudvågor, hjärtlig närvaro och omhuldande från terapeuten.

ÖPPNINGSERBJUDANDE!

60 minuter: 495 kr (ord. pris 595 kr)
75 minuter: 645 kr (ord. pris 795 kr)
90 minuter: 795 kr (ord. pris 995 kr)

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING! (tryck länk)

GONG TERAPEUT JENNIFER ASKLÖF