OM OSS

Vi är ett familjeägt företag. M*E*J*A står för initialerna i våra namn i familjen. Vi har hållit på med träning, hälsa och välmående under större delen av våra liv. Till oss kommer du som längtar till att landa ner i trygghet & gemenskap. Få inspiration och tillgång till det du behöver för kropp och sinne, samlat under ett och samma tak. Vår ambition – Din helhet.

JENNIFER ASKLÖF

Jennifer står för YIN-delen i företaget, den passiva, själsliga och lugna energin. Hon är utbildad i alla 3 stegen inom MediYoga, instruktör, lärare och även certifierad MediYoga-terapeut. Jennifer är även lärare i HormonyYoga, LymfYoga, Yinyoga, Restorative yoga och certifierad gonglärare. Vidare är hon Certifierad Hälsocoach vilket inkluderar Mindfulness & Meditationslärare, Qi-andnings Qigonglärare och Resan terapeut. Hon är även Diplomerad Livscoach och mycket mer. 

Under flera år har hon guidat bl a yogaklasser och klienter att tryggt landa ner i sin kropp, släppa stress, värk, inre och yttre krav och prestation. På de flesta av sina pass får du också njuta av gongens sköna toner som hjälper dig att slappna av och släppa taget om spänningar i kropp och sinne. Kika in på Jennifers sida för ännu mer tjänster www.dittinreljus.com.

MIKAEL ASKLÖF

Mikael står för YANG-delen i företaget, den aktiva, fysiska och rörliga energin. Han är personlig tränare/fystränare och driver idag Linköping Sportkarate och har även varit en del av svenska landslagets ledning i många år och coachat framför allt ungdomar till framgång. Han är ofta inhyrd på olika karateföreningar runt om i Sverige som gästinstruktör och har även hjälpt handbolls- och fotbollslag med deras försäsongsträning.

Mikael har sysslat med träning större delen av sitt liv, med betoning på karate och styrketräning och är väl insatt inom det mesta som har med träning att göra och hur kroppen fungerar. Han har gått ett flertal ledarutbildningar såsom PT- och Fystränare vid Idrottslabbet och är även utbildad i kostlära.

EMELIE ASKLÖF

Emelie är diplomerad samtalscoach och KBT/ACT coach. Hon är utbildad ungdomsinstruktör genom SISU idrottsutbildarna och har gått ett flertal ledarutbildningar. Emelie är även före detta elitutövare inom svenska karate-landslaget och är nu delaktig som tränare och styrelsemedlem inom Linköping sportkarate. Hon har även tränat ungdomar inom flera idrotter såsom dans och boxning.

För tillfället håller bara Emelie, tillsammans med pappa Mikael, i workshoparna ”Självförsvar för kvinnor” hos oss och har under många år inspirerat framför allt unga tjejer att tro på sig själva och utvecklas som individer.

VISION

Vår ambition är att hjälpa och motivera människor att hitta en inre och yttre balans i sitt liv, som på sikt är hållbar livet ut. På alla plan.