SAMARBETSPARTNERS

yvonne stegeryd

Yvonne är instruktör i Yinyoga, Medicinsk yoga och Hathayoga. Hon har en lång yogapraktik och erfarenhet bakom sig, att guida yogaklasser till inre lugn och välbefinnande. 
 
Yogan ligger varmt om hjärtat på Yvonne och det är för henne en stor glädje när hon möter deltagare i sina grupper som berättar att yogan påverkat deras livskvalité positivt – Att kunna landa i sig själv, bli medveten om både kropp och sinne, känna balans och välbefinnande. Det är yoga, säger Yvonne.

emma nordström

Emma är certifierad livscoach och diplomerad coach inom parrelation, grupp/teambuilding och mindfulness. Hon är även utbildad Biomedicinsk Analytiker och Affärslogistiker.

Emma använder sina kunskaper tillsammans med hennes livserfarenheter för att coacha människor till en mer mental hållbarhet. Med kraftfulla frågor väcker Emma nya tankesätt som motiverar till positiva förändringar för ett bättre välmående. Emma har erfarenhet av att coacha inom långvarig stress/utmattning, prestationsberoende, låg självkänsla och kommunikation med empati. Mycket av Emmas arbetssätt bygger på att återkalla livskraft i nuet genom att öka medvetenhet, acceptans och målfokusering på sig själv. www.emmacoaching.se

KRISTIN MAGOUNAkis

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång i sina pass. 

Genom sin egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

ann-sofie öman

Ann-Sofie är utbildad massör i Regndroppsmassage inklusive fördjupningsdelen om  mental hälsa, taktil handmassage samt svensk klassisk massage.

Genom sin erfarenhet vet hon att både kropp och själ behöver vårdas för att man ska få balans i livet och genom att få det också må bättre. Genom massage vill hon hjälpa andra att få en avkopplande stund som bidrar till att balansen kan uppnås.

Bokning gör du via Ann-Sofie:
070 – 509 26 48
ann-sofie.oman@live.se