LINDA HOLMSTRÖM

Linda är utbildad Yinyoga lärare hos Magdalena Mecweld & Mats Nielsen. Hon håller i vår Yinyoga kurs på måndagar.

Lindas motto i livet är balans.

Balans mellan Yin (inre, lugn, varande) och Yang (yttre, fart, prestation), balans i kropp och sinne. Yinyoga ger Linda detta med sin närvaro och mindfulness.

Hos Linda får Du landa ner på mattan, slappnar av en stund i nuet, släppa alla tankar. Få en stund av tillit till att det är helt okey att bara vara här och nu och hitta Din balans.

MARIA FRANZÉN

Maria är är rytmisk rörelsepedagog och massageterapeut med mångårig erfarenhet av att undervisa och leda gruppträning. 

Hon har ett holistisk synsätt på hälsa där både inre och yttre faktorer har betydelse. Människan är en del av naturen och alla aspekter av vårt mående är sammanflätade.

Maria håller i vår kurs i RRT – Flöde & Balans på torsdagar. Maria anpassar övningarna till individens förmåga och funktionalitet, med fokus på rytm och flöden, avspänning, smärtfrihet och andning. 

SOPHIA MARINO

Sophia är diplomerad hudterapeut och har drivit sitt företag Bio-Hudklinik sedan 1989. Hennes motto är att använda så ”rena” produkter som möjligt. Därför har hon valt att arbeta med en serie från Döda havet, som innehåller 20 olika mineraler och 30 % salt.

Under sina 40 år i branschen har mycket hänt. Många har börjat med injektioner av olika slag, vilket i många fall ger ett bra men kortvarigt resultat. Hon rekommenderar i stället kristallslipning för ett mer bestående resultat. Behandlingsområden är; slapp och rynkig hy, utvidgade porer och acneproblem.

Hennes övriga behandlingar är ansiktsbehandling, acnebehandling, vaxning- och paraffinbehandling.

Telefon: 070 – 149 64 32
Mejl: info@biohudklinik.se

 

HELENA KRONSTRAND

Helena Kronstrand är diplomerad och certifierad Taktipromassör.

Helena erbjuder en mjuk taktil (berörande) massage som aktiverar kroppens eget ”lugn och ro” system. Taktil massage ger återhämtning. Den kan lindra stress, oro och ångest. Lindra vid smärta, sänka blodtryck och öka koncentrationsförmåga. Läs mer under massage.

Varmt välkommen att kontakta Helena för bokning av massage!

Telefon: 070 – 272 80 37
Mejl: helenakronstrand@icloud.com

KRISTIN MAGOUNAKIS

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång i sina pass. 

Genom sin egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

För närvarande håller inte Kristin någon kurs hos oss. Men medverkar ibland på Gongbad och Workshops tillsammans med Jennifer.