SAMARBETSPARTNERS

Helena kronstrand

Helena Kronstrand är diplomerad och certifierad Taktipromassör.

Fr o m 1 december erbjuder Helena en mjuk taktil (berörande) massage som aktiverar kroppens eget ”lugn och ro” system. Taktil massage ger återhämtning. Den kan lindra stress, oro och ångest. Lindra vid smärta, sänka blodtryck och öka koncentrationsförmåga. Läs mer under massage.

Varmt välkommen att kontakta Helena för bokning av massage!

Telefon: 070 – 272 80 37

Mejl: helenakronstrand@icloud.com

yvonne stegeryd

Yvonne är instruktör i Yinyoga, Medicinsk yoga och Hathayoga. Hon har en lång yogapraktik och erfarenhet bakom sig, att guida yogaklasser till inre lugn och välbefinnande. 
 
Yogan ligger varmt om hjärtat på Yvonne och det är för henne en stor glädje när hon möter deltagare i sina grupper som berättar att yogan påverkat deras livskvalité positivt – Att kunna landa i sig själv, bli medveten om både kropp och sinne, känna balans och välbefinnande. Det är yoga, säger Yvonne.

kristin magounakis

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång i sina pass. 

Genom sin egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

EMma nordström

Emma är certifierad livscoach och diplomerad coach inom parrelation, grupp/teambuilding och mindfulness.

Emma använder sina kunskaper tillsammans med hennes livserfarenheter för att coacha människor till en mer mental hållbarhet. Hon har erfarenhet av att coacha inom långvarig stress/utmattning, prestationsberoende, låg självkänsla och kommunikation med empati. Mycket av Emmas arbetssätt bygger på att återkalla livskraft i nuet genom att öka medvetenhet, acceptans och målfokusering på sig själv.

Emma håller för närvarande ingen mindfulnesskurs hos oss. Men håll utkik på schemat för eventuell kurs framåt.

Flera samarbetspartners är på ingång. Håll utkik!