LINDA HOLMSTRÖM

Linda är utbildad Yinyoga lärare hos Magdalena Mecweld & Mats Nielsen. Fr o m hösten 2023 kommer Linda att hålla vår Yinyoga kurs på måndagar.

Lindas motto i livet är balans.

Balans mellan Yin (inre, lugn, varande) och Yang (yttre, fart, prestation), balans i kropp och sinne. Yinyoga ger Linda detta med sin närvaro och mindfulness.

Hos Linda får Du landa ner på mattan, slappnar av en stund i nuet, släppa alla tankar. Få en stund av tillit till att det är helt okey att bara vara här och nu och hitta Din balans.

MARIA FRANZÉN

Maria är är rytmisk rörelsepedagog och massageterapeut med mångårig erfarenhet av att undervisa och leda gruppträning. 

Hon har ett holistisk synsätt på hälsa där både inre och yttre faktorer har betydelse. Människan är en del av naturen och alla aspekter av vårt mående är sammanflätade.

Fr o m hösten 2023 kommer Maria att hålla vår kurs i Rytmisk Rörelseträning på torsdagar. Maria anpassar övningarna till individens förmåga och funktionalitet, med fokus på rytm och flöden, avspänning, smärtfrihet och andning. 

MONA RUDUNGER

Mona är certifierad medicinsk massageterapeut och diplomerad kinesiolog. Hon är bland annat utbildad vid Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar i Linköping och Sabine Rosen i Stockholm. Hon driver sen 5 år tillbaka sitt företag Mona om kroppen.

På måndagar erbjuder Mona massage 45 och 60 minuter och även kinesiologi hos oss på MEJA Hälsoteam. Läs mer om behandlingarna under massage.

Varmt välkommen att kontakta Mona för bokning av behandling!

Tel. 076 – 865 29 75
Mejl:  monaomkroppen@gmail.com

HELENA KRONSTRAND

Helena Kronstrand är diplomerad och certifierad Taktipromassör.

Helena erbjuder en mjuk taktil (berörande) massage som aktiverar kroppens eget ”lugn och ro” system. Taktil massage ger återhämtning. Den kan lindra stress, oro och ångest. Lindra vid smärta, sänka blodtryck och öka koncentrationsförmåga. Läs mer under massage.

Varmt välkommen att kontakta Helena för bokning av massage!

Telefon: 070 – 272 80 37
Mejl: helenakronstrand@icloud.com

KRISTIN MAGOUNAKIS

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång i sina pass. 

Genom sin egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

För närvarande håller inte Kristin någon kurs hos oss. Men medverkar ibland på Gongbad och Workshops tillsammans med Jennifer.