MEJA Hälsoteam

KRISTIN MAGOUNAKIS

Kristin är internationellt certifierad kundalini yogalärare samt meditationslärare. Hon är även utbildad i steg 1 till MediYoga instruktör. Kristin är också musiker och använder sig mycket av mantrasång i sina pass. 

Genom sin egna personlig yogapraktik bakom sig så guidar hon idag, genom sina yogapass, människor att vara den bästa versionen av sig själva. Att genom andetag, ljud, rörelse och stillhet upptäcka en medvetenhet i kropp och sinne som hjälper oss att bli vän med vårt sanna jag och hantera livets olika utmaningar.

HÖSTEN 2024 kommer Kristin hålla i kursen Kundalini Yoga tisdagar kl. 19.00-20.15.

MARIA FRANZÉN

Maria är är rytmisk rörelsepedagog och massageterapeut med mångårig erfarenhet av att undervisa och leda gruppträning. 

Hon har ett holistisk synsätt på hälsa där både inre och yttre faktorer har betydelse. Människan är en del av naturen och alla aspekter av vårt mående är sammanflätade.

Maria håller i vår kurs i RRT – Flöde & Balans på måndagar. Maria anpassar övningarna till individens förmåga och funktionalitet, med fokus på rytm och flöden, avspänning, smärtfrihet och andning. 

MONICA JARL

Monica är certifierad och kvalitetssäkrad av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör.  Samt medlem i Kroppsterapeuternas yrkesförbund. Hon har även utbildning i triggerpunkter och Hot Stone behandling.

2007 startade hon MJ Massage & Friskvård. 2019 övergick det företaget till att bli Team Jarl AB

Monica jobbar på MEJA varannan måndag. Du bokar din tid via Bokadirekt: 

https://www.bokadirekt.se/places/team-jarl-ab-mj-massage-friskvard-2950

För att komma i kontakt med Monica använder du kontaktformuläret som finns här: http://www.mjmassageochfriskvard.se/

SOPHIA MARINO

Sophia är diplomerad hudterapeut och har drivit sitt företag Bio-Hudklinik sedan 1989. Hennes motto är att använda så ”rena” produkter som möjligt. Därför har hon valt att arbeta med en serie från Döda havet, som innehåller 20 olika mineraler och 30 % salt.

Under sina 40 år i branschen har mycket hänt. Många har börjat med injektioner av olika slag, vilket i många fall ger ett bra men kortvarigt resultat. Hon rekommenderar i stället kristallslipning för ett mer bestående resultat. Behandlingsområden är; slapp och rynkig hy, utvidgade porer och acneproblem.

Hennes övriga behandlingar är ansiktsbehandling, acnebehandling, vaxning- och paraffinbehandling.

Telefon: 070 – 149 64 32
Mejl: info@biohudklinik.se