MEJA Hälsoteam

HORMONY YOGA

Vill du förstå din kropp och skapa ditt eget välmående, hitta din kvinnliga kraft, livslust och inspiration i livet? HormonyYoga riktar sig till kvinnor i alla åldrar, med eller utan symtom på hormonobalans.

Boka kursen eller drop-in pass här:

Kursstart HormonyYoga vecka 35, tisdagar kl. 17.15-18.30

Kostnad terminskurs 15 ggr à 75 minuter: 2395 kr
Kika på vårt fina rabattsystem under priser!

HormonyYoga, medicinsk yoga för kvinnors hormonbalans är ett självläkningsverktyg, en Body-Mind träning som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och skapar balans i kroppens nerv- och hormonsystem. Den bidrar även till ökad rörlighet, flexibilitet och uthållighet och den är utformad för att kunna utföras i terapeutiskt syfte för att skapa hormonell balans och vitalitet hela livet, både fysiskt såväl som emotionellt och mentalt. Hormonbalansens nycklar är stresshantering, stressreducering och återhämtning.

HormonyYoga riktar sig till alla kvinnor i alla åldrar med eller utan symtom på hormonobalans och alla kan utföra HormonyYoga då övningarna är enkla, lugna och anpassningsbara för de flesta. Alla kvinnor behöver kunna hantera stress och skapa återhämtning i vardagen. Vanliga symtom är PMS, infertilitet, PCOS, endometrios, klimakteriebesvär och förlorad vitalitet efter klimakteriet. HormonyYoga är därmed ett självklart verktyg för alla kvinnor som vill lära sig hantera livets alla faser och skapa ett liv fyllt av glädje och inspiration.

JENNIFER ASKLÖF