WORKSHOPS

Här kan du läsa om våra workshops och du bokar dig via den rosa knappen nedan.

Boka din workshop här:

GONGBAD & MINDFULNESS
FÖR BALANSERING OCH SJÄLVLÄKNING

(DU VET VÄL OM ATT DU KAN BOKA JENNIFER ÄVEN FÖR ETT PRIVAT GONGBAD? SAMLA IHOP ETT GÄNG OCH FÅ ETT PRISFÖRSLAG)

VÅRENS/SOMMARENS GONGBAD 2024 (tryck länk)

SUCCÉ WORKSHOPEN FÖR KVINNOHÄLSA inkl. LYMFYOGA, EGENVÅRDSMASSAGE & GONGBAD 

VÅREN 2024 LÖRDAG 2 MARS KL. 12.30-16.00.
Boka dig via rosa knappen eller HÄR (direktlänk till aktivitet).
Välkommen till en skön dag för ditt välbefinnande. En riktig detox dag för optimalt flöde och balans i kropp, sinne & själ. Rensa bort vintern och möt våren med energi och glädje!

Känner du dig uppsvälld? Har du ont i dina leder? Är du ofta förkyld? Har du svårt att tappa vikt trots träning och bra matvanor? Har du problem med stress och huvudvärk? Känner du av hormonella svängningar? Då är du inte ensam, det kan vara ditt lymfsystem som inte fungerar som det ska, ett väldigt vanligt problem hos kvinnor.

Lymfan är en viktig del av cirkulationen. Det tillhör kroppens immunförsvar och fungerar både som avlopp och reningsverk. Denna dag pratar vi inledningsvis lite om lymfsystemet och du får några tips och råd. Sen ska du få göra EGENVÅRDSMASSAGE och en mjuk YOGA som öppnar upp ditt LYMFSYSTEM och stärker din hållningsmuskulatur. Då hjälper du lymfan att flöda och cirkulationen varsamt att aktiveras, vilket ökar transporten av slaggprodukter, toxiner mm och din kropp renas.

För optimal balans avslutas dagen med ett GONGBAD som påverkar dig på en ännu djupare nivå. Du öppnar upp ända in på cellnivå av vibrationerna, så du även får möjlighet att lösa upp fysiska, mentala, emotionella och själsliga blockeringar.

Kostnad 695 kr/pers inkl. frukt och nyttig fika som gynnar kvinnohälsan. Både nybörjare och vana yogisar är välkomna. Platserna är begränsade och anmälan är därför bindande. Först till kvarn gäller. Får du förhinder kan du naturligtvis lämna platsen till någon annan. Bokning och frågor sker här via kontakt.

GONGBAD MINI – PUJA (3 tim)

Välkommen till en riktigt djupgående och återhämtande eftermiddag, annandag påsk den 1/4 – 2024 kl. 14.30-17.30! Boka dig via rosa knappen ovan eller HÄR (direktlänk till aktivitet). Kostnad 550 kr/pers. Vi bjuder på frukt, nötter & té.
Läs mer om Mini-Puja under Gongbad.