MEJA Hälsoteam

SENIORYOGA MED FIKASTUND

Alla kan yoga och det är aldrig för sent att börja!

Kursen vänder sig till dig som kommit upp lite i åren och önskar finna ett sätt att påverka din hälsa och välbefinnande nu och framöver, samtidigt som du får en stunds samvaro med andra likasinnade över en trevlig fikastund efter passet.

Boka kursen eller drop-in pass här:

Kursstart Senioryoga vecka 35, torsdagar kl. 14.30-15.45

Kostnad terminskurs 15 ggr à 75 minuter: 2395 kr
Kika på vårt fina rabattsystem för seniorer under priser!

Alla kan yoga och det är aldrig för sent att börja! Kursen vänder sig till dig som kommit upp lite i åren och önskar finna ett sätt att påverka din hälsa och välbefinnande nu och framöver, samtidigt som du får en stunds samvaro med andra likasinnade över en trevlig fikastund efter passet. Samvaron och tillhörigheten som också spelar en stor roll i vårt välbefinnande.

Passet består av mjuka och lugna övningar där vi tränar balans, styrka, koordination och rörlighet, samtidigt som vi fokuserar på att finna djup och lugn andning i vila och rörelse. Passet avslutas med guidad avslappning och vila. Övningarna som görs stående, sittande eller liggande, kan hjälpa en äldre kropps stela muskler och leder att bli mjukare, smidigare och starkare. Att få verktyg att på egen hand kunna hantera även obalanser som problem med hjärtat, högt blodtryck, smärta, sömnbesvär, oro osv. Även du som inte är senior och tycker tiden passar bra är också varmt välkommen.

OBS! Stol kan användas som stöd under detta pass. Men är du begränsad till stol och inte kan sitta på golvet eller stå så rekommenderar vi Yoga på stol (tryck länk) istället. 

JENNIFER ASKLÖF