MEJA Hälsoteam

SJÄLVFÖRSVAR FÖR KVINNOR

Vi lär ut trygghet och bygger självförtroende! På dessa WORKSHOPS får du lära dig hur du minskar risken för att bli utsatt, samtidigt som du får kunskap om hur du försvarar dig om situationen ändå skulle uppstå.

SJÄLVFÖRSVAR FÖR KVINNOR KOMMER FRÅN HÖSTEN 2023 BARA ANORDNAS SOM WORKSHOPS! 

WORKSHOP LÖRDAG 23 SEPTEMBER KL. 13.00-15.30.
Goodiebag med tryggt innehåll ingår!
Kostnad 495 kr/pers inkl. goodiebag och lättare förtäring. Boka dig via kontakt!

Läs artikel i corren om Emelie och vårt självförsvar under nyheter! (tryck länk)

Vi lär ut trygghet och bygger självförtroende! På dessa workshops får du lära dig hur du minskar risken för att bli utsatt, samtidigt som du får kunskap om hur du försvarar dig om situationen ändå skulle uppstå. Du får prova försvar mot t ex slag, spark, grepp, överfall, fasthållningar mm. Vi jobbar alltid med att försöka avsluta försvaret ståendes. Vi tycker det är viktigt att alla tjejer/kvinnor ska känna sig trygga och kunna försvara sig.

VÅR LEDARE
Emelie är diplomerad samtalscoach och KBT/ACT coach. Hon är utbildad ungdomsinstruktör genom SISU idrottsutbildarna och har gått ett flertal ledarutbildningar. Emelie är även före detta elitutövare inom svenska karate-landslaget och är nu delaktig som tränare och styrelsemedlem inom Linköping sportkarate. Hon har även tränat ungdomar inom flera idrotter såsom dans och boxning. Emelie brinner för att hjälpa människor till bättre hälsa, både psykiskt och fysiskt och har under många år inspirerat framför allt unga tjejer att tro på sig själva och utvecklas som individer.

VILL DU BLI COACHAD AV EMELIE?
Känner Du att Du behöver en push i rätt riktning för att ta det där avgörande steget? Har Du något du skulle vilja utveckla hos dig själv? Emelie är diplomerad samtalscoach och KBT & ACT coach och hon jobbar just nu för att uppnå sin certifiering inom samtalscoaching. Så på vägen till sin certifiering tar hon emot klienter för ENDAST 200 kr/session, alternativt 500 kr för 3 sessioner.

Så vad säger Du? Är Du redo för att ta nästa steg i ditt liv? Är Du redo att ta första steget mot att bli den bästa versionen av dig själv? Det är dags att sluta säga sen och börja göra nu! Kontakta Emelie så hjälper hon dig.

076-777 4141
emeliecoachar@gmail.com

EMELIE ASKLÖF