MEJA Hälsoteam

PERSONLIG TRÄNING

Vill du börja träna, men vet inte hur du ska gå tillväga? Eller tränar du redan, motionär eller elit, men vill förbättra och utöka din träning?

Vill du börja träna, men vet inte hur du ska gå tillväga? Eller tränar du redan, motionär eller elit, men vill förbättra och utöka din träning? Är ni ett företag som vill höja er personals fysiska status, hälsa och välmående? Eller en idrottsförening som vill prova en annan form av träning för att utvecklas?

En del av vår vision på MEJA Hälsoteam är att vi vill hjälpa dig att bli medveten om att du är den viktigaste personen i ditt eget liv! Jag, Mikael, vill genom personlig träning motivera dig att hitta en inre och yttre balans i ditt liv, som är hållbar livet ut på alla plan.

Du är unik och ska behandlas därefter.  Vi startar därför alltid med en kostnadsfri konsultation där du berättar vem du är, dina behov och just dina mål och delmål. Därefter bokar vi in vår första träff där vi gör en analys av vad du som enskild kund, företag eller förening har för önskemål, ambitioner och personliga mål, samt vilken tid du vill och kan avsätta för att möjliggöra detta. Utifrån denna analys skräddarsyr vi ett träningsprogram till dig och bokar in pass tillsammans där jag leder dig och supportar hela vägen.

Vad är det då som krävs av dig själv?
Enkelt sagt så är det din egen vilja att förändra och utvecklas. Det är du själv som är verktyget som skall utföra din egna fysiska förändring. Jag finns där som stöd och hjälp på vägen och ser även till att det blir roligt och utvecklande genom att hitta vad just du trivs med för träning. Genom att utforma ett lättförståeligt träningsprogram, enskilt eller i grupp, så kan du bygga vidare och utvecklas från där du står idag.

Vanligtvis genomförs din personliga träning på plats i våra lokaler på Drottninggatan 36, men vi erbjuder även träning ute eller i din hemmamiljö.

Det går även att anlita mig på distans då istället huvudkontakten sker via telefon och ett indviduellt anpassat träningprogram tas fram.

Självklart är även du som bor långväga bort också välkommen att boka en tid att träffas för ett träningspass, om du har vägarna förbi.

Varmt välkommen att kontakta mig för att boka in din kostnadsfria konsultation!

MIKAEL ASKLÖF