MASSAGE

Kontakta någon av våra massörer för bokning!

MASSAGE

Mona Rudunger är certifierad medicinsk massageterapeut. Hon tar emot på måndagar hos oss på MEJA Hälsoteam. 

På ett första besök hos Mona får du fylla i en hälsodeklaration och efter det bestäms i samråd vilken typ av behandling du vill och behöver ha. Det kan vara allt ifrån mjuk massage, om du t ex har fibromyalgi eller ett trögt lymfsystem eller bara för lugn och ro, till klassisk massage, till slutligen en behandlande massage för dig med ett specifikt problemområde. Då kan tryckning på triggerpunkter användas, koppa med plastkoppar och skrapningsbehandling (GuaSha). Vidare kan du även få idrottsmassage och gravidmassage (som är en mjuk massage).

Du kan välja mellan 45 minuter (730 kr) och 60 minuter (800 kr) massage. Varmt välkommen att boka dig till Mona.

Tel. 076 – 865 29 75.
Mejl: monaomkroppen@gmail.com

KINESIOLOGI

Mona Rudunger är diplomerad kinesiolog. Hon tar emot på måndagar hos oss på MEJA Hälsoteam. 

Inför denna behandling kontaktar du Mona via telefon för bokning och via mejl beskriver du din situation mer utförligt och vad du skulle behöva ha hjälp med. Skriv i ämnesraden ”hjälp-kinesiologi”.
Denna behandling är en kombination av väster – och österländskt tänk där hela kroppen inifrån och ut är i fokus. Här kan du ha, i stort sett, vilka problem som helst, utom svåra allergier som kräver akut sjukvård som t ex nötter. Som kinesiolog jobbar vi med muskeltester för att se hur nervimpulserna samspelar musklerna. Efter en behandling kan du få med dig övningar, näring eller tips på vad du kan göra för att stötta kropp/behandling på hemmaplan. Och du kan eventuellt få ont, känna trötthet, glädje, lätthet eller inget alls men att du kanske med tiden märker att det har hänt något/att något känns bättre.

En behandling i kinesiologi tar 60 minuter. Kostnad 900 kr. Varmt välkommen att boka dig till Mona.

Tel. 076 – 865 29 75
Mejl: monaomkroppen@gmail.com

TAKTIPROMASSAGE

Helena Kronstrand är diplomerad och certifierad Taktipromassör. Hon tar främst emot på torsdagar hos oss på MEJA Hälsoteam. 

Helena erbjuder verkligen helkroppsmassage från topp till tå, en mjuk taktil (berörande) massage som aktiverar kroppens eget ”lugn och ro” system. Taktil massage ger återhämtning. Den kan lindra stress, oro och ångest. Lindra vid smärta, sänka blodtryck och öka koncentrationsförmåga. Helena anpassar massagen efter dina önskemål och det går även att boka ett samtal med Helena.

Här får du verkligen möjlighet att släppa taget fullständigt en stund. Landa ner på en mjuk värmedyna, bli omsvept av sköna handdukar och täcken och känna att du är väl omhändertagen och i riktigt trygga händer.

Varmt välkommen att kontakta Helena för bokning av massage!

Telefon: 070 – 272 80 37
Mejl: helenakronstrand@icloud.com

Vårt fina och fräscha massagerum! Här får du landa ner på en mjuk värmedyna omsvept av skönt täcke och kudde och känna att du är i riktigt trygga händer.