MEJA Hälsoteam

UTHYRNING AV LOKALER / TJÄNSTER

Är du ett företag, förening eller privatperson som vill hyra våra lokaler för olika träningsaktiviteter, behandlingar, workshops, kurser och föreläsningar mm? Vill du även hyra oss för olika aktiviteter såsom yoga, träning, gongbad eller självförsvar? Vårt hälsocenter, som ligger mitt i centrala Linköping, är ombyggt och totalrenoverat hösten -21. Vi har en mysig yogastudio, ljust och rymligt behandlingsrum, toalett, omklädningsrum med dusch,  stor lounge med mindre servering. Diskbänk med liten kyl och frys. 

YOGASTUDIO

Yogastudion som är på 50 kvm är stor och luftig, 3,60 i takhöjd. Det får plats ca 15-20 mattor beroende på yogaform. I salen finns allt som behövs och håller absolut högsta kvalitet! Det mesta av materialet kommer från Yogiraj.

BEHANDLINGSRUM

Behandlingsrummet på ca 17 kvm har 2 stora fönster med insläpp för dagsljus, men även persienner att dra ner för insynsskydd. Här finns en massagebänk med tillhörande värmedyna, täcke, kudde, handdukar, skyddspapper mm. Rummet passar för massage, hudvård, ansikts- och kroppsbehandlingar. Duschmöjligheter finns.
Behandlingsrummet går att hyra en eller flera dagar i veckan, men dock endast regelbundet med fasta veckodagar. Du behöver ha eget företag med redan befintlig kundkrets.

AKTIVITETER & LEDARE

Du kan även boka oss för olika aktiviteter, workshops eller kurser. Vi skräddarsyr ditt behov. Är du företag eller förening så kan vi även komma till dig för aktiviteter och kurser.

Vill du veta mer eller boka våra lokaler och aktiviteter är du välkommen att höra av dig till oss! BOKNINGSFÖRFRÅGAN

MYSIG YOGASTUDIO
LJUST & RYMLIGT BEHANDLINGSRUM
MYSIG LOUNGE