UTHYRNING AV LOKALER / TJÄNSTER

Är du ett företag, förening eller privatperson som vill hyra våra lokaler för yoga, behandlingar, coaching, workshops, kurser och föreläsningar mm? Vill du även hyra oss för olika aktiviteter såsom yoga, träning eller självförsvar? Vårt hälsocenter, som ligger mitt i centrala Linköping, är ombyggt och totalrenoverat hösten -21. Vi har en fantastisk yogastudio, behandlingsrum, väntrum/samtalsrum, toalett, omklädningsrum med dusch,  stor lounge med mindre servering. Diskbänk med liten kyl och frys. 

YOGASTUDIO

Yogastudion som är på 50 kvm är stor och luftig, 3,60 i takhöjd. Det får plats ca 15-20 mattor beroende på yogaform. I salen finns allt som behövs och håller absolut högsta kvalitet! Det mesta av materialet kommer från Yogiraj.

BEHANDLINGSRUM & SAMTALSRUM

Behandlingsrummet på drygt 8 kvm har ett stort fönster med insläpp för dagsljus. Här finns en massagebänk med tillhörande värmedyna, handdukar, skyddspapper och förvaringsmöjligheter. Rummet passar för massage och kroppsbehandlingar. Duschmöjligheter finns.

Samtalsrummet är knappt 8 kvm och har ett stort fönster med insläpp för dagsljus. Här finns bord och stolar för samtal. Även bänk och väggskåp för förvaring.

AKTIVITETER & LEDARE

Du kan även boka oss för olika aktiviteter, workshops eller kurser. Vi skräddarsyr ditt behov. Är du företag eller förening så kan vi även komma till dig för aktiviteter och kurser.

Vill du veta mer eller boka våra lokaler och aktiviteter är du välkommen att höra av dig till oss! BOKNINGSFÖRFRÅGAN

RYMLIG YOGASTUDIO
LJUST BEHANDLINGSRUM
MYSIG LOUNGE