DROP-IN

Välkommen in till oss för drop-in Träning & Yoga.

FYSTRÄNING (läs mer) DROP-IN:
Du kan köpa ett 10-klippkort till våra fyspass eller köpa enstaka träningstillfällen för 160 kr/pass.

ANMÄLAN KRÄVS INFÖR VARJE PASS. (tidigast 1 vecka innan vald aktivitet och senast 4 timmar innan)

YOGA (läs mer) DROP-IN:
Yoga kan du bara köpa som kurs eller köpa enstaka yogatillfällen för 225 kr/pass (90 min), 195 kr/pass (75 min) eller 175 kr/pass (60 min).

OBS! Köper du däremot en yogakurs så kan du också köpa till ett 10-klippkort och använda till vilka pass du vill, i mån av plats. Alternativt kan du självklart köpa flera kurser och få en fast plats. Du har 20% från och med andra kursen (den med lägst pris).

LÄS MER OM VÅRA PRISER!

FYSPASS

Ett fyspass är uppbyggt på så sätt att vi använder kroppen som vårt främsta verktyg. Redskap används i viss mån, men det är kroppviktsövningar som är basen. Den egna kroppen är vår främsta tillgång… Övningarna varieras under passet mellan fysisk styrka och kondition. Alla kan delta oavsett ålder, fysisk status och tidigare erfarenheter av träning. Du jobbar utifrån dina egna förutsättningar, men tillsammans i grupp med samma målbild, att utveckla sin egen kapacitet.

SOMMARYOGA DROP-IN

På MEJA Hälsoteam håller vi sommaryoga fram till midsommar måndagar och onsdagar. Här får du delta i ett skönt pass med flow! Vi jobbar mest med medicinska yoga övningar, både sittande, stående och liggande. Det kan även bli någon yinyoga övning och Qigong övning. Passet går även att uföras på stol.

SOMMARYOGA PÅ VÅRDNÄS

Fr o m 5/7 kan du yoga med Jennifer under några onsdagar på natursköna Vårdnäs i Brokind! Ett skönt yogapass anpassat för de flesta och efteråt får du avnjuta en god frukost på terassen med utsikt över sjön. Du bokar din plats via Vårdnäs direkt (tryck länk).

INGEN ERFARENHET AV YOGA KRÄVS, ALLA KAN DELTA!