GONGBAD

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongen har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga.

Jennifer är den som håller i alla våra gongbad och hon är bl a Certifierad Gonglärare. Hon använder många fler instrument än bara gong på sina gongbad. Hos Jennifer kan du boka dig på de offentliga gongbaden som annonseras nedan. Men vill du hellre boka ett privat tillfälle, där du kan ta med dina nära & kära eller arbetskamrater mm, så kontakta oss för ett kostnadsförslag. Scrolla ner för att läsa mer om Gong och hur ett gongbad går till. 

HÖSTENS GONGBAD 2023
för balansering & självläkning

OBS! I höst förlänger vi de ordinarie gongbaden från 75 minuter till 90 minuter, men vi behåller samma pris! På de ordinarie gongbaden (90 min) guidas du i en mindfulness meditation innan gongbadet och på de extra långa (120 min) så gör vi ett mjukt yogapass innan.

KONTAKTA OSS FÖR BOKNING! (tryck länk)

– Gongbad med Mjuk Yoga Söndagen den 3 september kl. 13.30 – 15.30. (extra långt)

– Mindfulness & Gongbad Torsdagen den 21 september kl. 19.20 – 20.50

– Mindfulness & Gongbad Fredagen den 10 november kl. 17.15 – 18.45

– Adventsgong Tisdagen den 28 november kl. 19.00 – 20.30

– JULGONG med Mjuk Yoga Måndagen den 18 december kl. 18.30 – 20.30 (extra långt)

– JULGONG med Mjuk Yoga Tisdagen den 19 december kl. 17.30 – 19.30 (extra långt)

Kostnad 90 min: 250 kr/gongbad
Kostnad 120 min: 375 kr/gongbad

Anmälan via kontakt nedan. När du fått bekräftelse att plats finns på gongbaden betalar du senast tre dagar innan tillfället du bokat dig på.

Swish 1233172111. Bankgiro 363 – 1512 (MJ Asklöf AB).

Skriv ”gongbad” och vilket ”datum” den avser! Betalning = garanterad plats. Behöver du avboka ett gongbad se villkor.

WORKSHOP LYMFYOGA, EGENVÅRDSMASSAGE & GONGBAD! Läs mer under workshops
LÖRDAG 7 OKTOBER KL. 12.30-16.00.
Välkommen till en skön dag för ditt välbefinnande. En riktig detox dag för optimalt flöde och balans i kropp, sinne & själ!

Vad är gong?

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongbad har inget med vatten att göra, men gongen skapar vibrationer som sköljer över ens kropp och sinne, känslan av att man badar i ett hav av ljud som fyller ens medvetande.

Gongen tros ha använts i över 6000 år. Den har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga. När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. De tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända in på cellnivå. Vibrationerna tar sig förbi våra tankar och vårt medvetande, och kan på så sätt påverka oss på en djupare nivå. Vi öppnas upp av vibrationerna och fysiska, mentala, emotionella och själsliga blockeringar kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp, sinne  och själ. 

På ett gongbad får du möjlighet att landa ner med dig själv för en stund, bädda in dig riktigt bekvämt på sköna ullmattor med tillbehör. Jennifer inleder med en mindfulness meditation eller ett yogapass beroende på längd på gongbadet. Detta för att du ska nå en djup och avslappnande kontakt med din kropp. Sen får du vaggas tryggt i vågorna av ett skönt gongbad. Du frigör kropp sinne & själ och får en djup balansering och självläkning på cellnivå.