GONGBAD

GONGBAD

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongen har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga.

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongbad har inget med vatten att göra, men gongen skapar vibrationer som sköljer över ens kropp och sinne, känslan av att man badar i ett hav av ljud som fyller ens medvetande.
 
Gongen tros ha använts i över 6000 år. Den har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga. När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. De tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända in på cellnivå. Vibrationerna tar sig förbi våra tankar och vårt medvetande, och kan på så sätt påverka oss på en djupare nivå. Vi öppnas upp av vibrationerna och fysiska, mentala, emotionella och själsliga blockeringar kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp, sinne  och själ. 

MINDFULNESS & GONGBAD för balansering och självläkning (annonseras under workshops)

Tider & priser för denna aktivitet ligger under workshops!
Här får du möjlighet att landa ner med dig själv för en stund, bädda in dig riktigt bekvämt på sköna ullmattor med tillbehör. Jennifer inleder med en mindfulnessmeditation för att du ska nå en djup och avslappnande kontakt med din kropp, sen får du vaggas tryggt i vågorna av ett skönt gongbad. Du frigör kropp sinne & själ och får en djup balansering och självläkning på cellnivå. 
För mer information om mindfulness läs här.

YOGA & GONGBAD (annonseras under workshops)

Tider & priser för denna aktivitet ligger under workshops!
På Jennifer och Kristins gongbad inleder vi med ett skönt yogapass för att landa ner, bli närvarande och få en skön avslappning i kropp och sinne. Sen får du bädda in dig bekvämt och skönt och njuta en lång stund av gongarnas och olika andra instruments toner.