GONGBAD

GONGBAD

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongen har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga.

En gong är en metalltrumma som man slår på för att skapa olika vibrationer i bland annat form av ljud, som sägs påverka vår kropp på ett djupgående sätt. Gongbad har inget med vatten att göra, men gongen skapar vibrationer som sköljer över ens kropp och sinne, känslan av att man badar i ett hav av ljud som fyller ens medvetande.
 
Gongen tros ha använts i över 6000 år. Den har länge använts i behandlande syfte, vid till exempel healing, meditation och yoga. När man slår på gongen bildas en otrolig mängd vibrationer som vi uppfattar som ljud men som vi också kan känna i kroppen. De tar sig in i vår kropp och påverkar oss ända in på cellnivå. Vibrationerna tar sig förbi våra tankar och vårt medvetande, och kan på så sätt påverka oss på en djupare nivå. Vi öppnas upp av vibrationerna och fysiska, mentala, emotionella och själsliga blockeringar kan lösas upp. Ett gongbad verkar mycket avslappnade och avstressande för kropp, sinne  och själ. 

MINDFULNESS & GONGBAD för balansering och självläkning (annonseras under workshops)

Tider & priser för denna aktivitet här nedan men även under workshops!
Här får du möjlighet att landa ner med dig själv för en stund, bädda in dig riktigt bekvämt på sköna ullmattor med tillbehör. Jennifer inleder med en mindfulnessmeditation för att du ska nå en djup och avslappnande kontakt med din kropp, sen får du vaggas tryggt i vågorna av ett skönt gongbad. Du frigör kropp sinne & själ och får en djup balansering och självläkning på cellnivå. 
För mer information om mindfulness läs här.

VÅRENS GONGBAD 2023!
(Vi följer delvis de datum det är fullmåne, för extra effekt)
Medi-Yinyoga & Gongbad Trettondag Jul den 6 januari kl. 14.30 – 16.30. (extra långt)
– Söndagen den 5 februari kl. 18.00 – 19.15
– Tisdagen den 7 mars kl. 19.15 – 20.30
– PÅSK GONG Långfredag den 7 april kl. 14.30 – 16.30 (extra långt)
– Torsdagen den 27 april kl. 19.20 – 20.35
– Onsdagen den 24 maj kl. 18.00 – 19.15

Flera gongbad kan komma!

Kostnad Drop-in 75 min: 250 kr/gongbad
Erbjudande: Bokning 4 gongbad 75 min: 880 kr (betalas direkt vid bokning).
Kostnad Extra långt 120 min: 375 kr/gongbad

Anmälan via kontakt nedan. När du fått bekräftelse att plats finns på drop-in gongbaden betalar du senast tre dagar innan tillfället du bokat dig på.
OBS! Köper du erbjudandet så betalas hela summan 880 kr direkt vid bokning.

Swish 1233172111. Bankgiro 363 – 1512 (MJ Asklöf AB).

Skriv ”gongbad” och vilket ”datum” den avser! Betalning = garanterad plats. Behöver du avboka ett gongbad se villkor.

YOGA & GONGBAD PÅ VACKRA VALÖ I BJÖRKFORS!
Nu har du chansen att uppleva ett Gongbad i en fantastisk natur ovanför vattnet!

På denna sköna sommarstund inleder vi med ett skönt yogapass. Sen får du vaggas tryggt i vågorna av ett skönt Gongbad och efter det får du avnjuta en god fika på Valös fina café. Alla kan vara med! Medtag yogamatta och en filt som du kan svepa in dig i under gongbadet. Även varma kläder om det skulle vara lite kyligt. Vi har tak över huvudet och gongbadet kommer att hållas oavsett väder. Det kan t o m vara extra häftigt om det regnar.

Onsdag 12/7 kl. 17.30-19.00 (Fika avnjuts efter passet kl 19.00)
Måndag 7/8 kl. 9.00-10.30 (Fika avnjuts efter passet kl. 10.30)

SOMMARPRIS / TILLFÄLLE: 450 kr/person inkl. Yoga, Gongbad och fika. Platserna är begränsade och anmälan är därför bindande. Först till kvarn gäller. Får du förhinder kan du naturligtvis lämna platsen till någon annan. Swish 1233172111. Bankgiro 363 – 1512 (MJ Asklöf AB). Skriv ”gongbad” och vilket ”datum” den avser! 

YOGA & GONGBAD (annonseras under workshops)

Tider & priser för denna aktivitet ligger under workshops!
På Jennifer och Kristins gongbad inleder vi med ett skönt yogapass för att landa ner, bli närvarande och få en skön avslappning i kropp och sinne. Sen får du bädda in dig bekvämt och skönt och njuta en lång stund av gongarnas och olika andra instruments toner.