MASSAGE & HUDVÅRD

Kontakta vår massör eller hudterapeut för bokning!

MASSAGE

Monica Jarl är massageterapeut och av Branschrådet Svensk Massage Certifierad Massör.  När du väljer att bli behandlad av en certifierad massör väljer du kvalité och kompetens. Monica med nästan 20 år i branschen arbetar med noggrannhet och efter branschens etiska regler.

Hos Monica får du en massagebehandling som mjukar upp stela och spända muskler.

Citat Monica ”Du har bara en kropp och den ska räcka livet ut, så ta väl hand om den!”

Välkommen!

Följ någon av länkarna för att boka din tid:

http://www.mjmassageochfriskvard.se/

https://www.bokadirekt.se/places/team-jarl-ab-mj-massage-friskvard-2950

HUDVÅRD

Sophia Marino är diplomerad hudterapeut och hon tar emot onsdagar och torsdagar hos oss på MEJA Hälsoteam. Läs mer om hennes utbud på Bio-Hudklinik.

För Sophia är det viktigt att skapa en god relation med sina kunder, då hon ser att det bidrar till ett bättre resultat. Hennes motto är att använda så ”rena” produkter som möjligt. Därför har hon valt att arbeta med en serie från Döda havet, som innehåller 20 olika mineraler och 30 % salt.

Under sina 40 år i branschen har mycket hänt. Många har börjat med injektioner av olika slag, vilket i många fall ger ett bra men kortvarigt resultat. Hon rekommenderar i stället kristallslipning för ett mer bestående resultat. Behandlingsområden är; slapp och rynkig hy, utvidgade porer och acneproblem.

Hennes övriga behandlingar är ansiktsbehandling, acnebehandling, vaxning- och paraffinbehandling.

Telefon: 070 – 149 64 32
Mejl: info@biohudklinik.se

VILL DU HYRA LOKAL?

Vi söker dig som jobbar med massage och friskvård överhuvudtaget och som vill hyra in dig hos oss en eller flera dagar i veckan. Du behöver ha eget företag med redan befintlig kundkrets. Varmt välkommen att kontakta oss. LÄS MER

Vårt ljusa, rymliga och fräscha behandlingsrum! Här kan du landa ner och känna att du är i riktigt trygga händer.