MEJA Hälsoteam

KUNDALINI YOGA

Är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av mantra meditationer.

Boka kursen eller drop-in pass här:

Kursstart Kundaliniyoga vecka 35, tisdagar kl. 19.00-20.15

Kostnad terminskurs 15 ggr à 75 minuter: 2395 kr
Kika på vårt fina rabattsystem under priser!

Kundaliniyoga är en fysisk, mental och andlig form av yoga som består av rörelser, andnings- och fokuseringstekniker, avslappning samt olika typer av mantra meditationer. Det handlar om enkla men kraftfulla tekniker där du i egen takt stärker dig själv, finner lugnet på insidan samtidigt som kroppen och sinnet blir mer flexibelt. Fokus ligger snarare på kraft och uthållighet än på avancerade kroppsställningar. 

Genom Kundaliniyogan stärker vi kroppen och gör den smidigare, vi stärker hjärta och lungor, stimulerar nervsystemet och körtelsystemet samtidigt som vi tränar medveten närvaro. 

Efter passet får vi en skön stund för återhämtning, då vi vilar till gongarnas läkande vibrationer som tar oss till djup avslappning. Passet avslutas med en mantra meditation. Kristin använder sig mycket av mantrasång i sina meditationer och använder då ibland sin gitarr.

Detta pass vänder sig till dig som är frisk och klarar av lite mer fysiska positioner och kan sitta/ligga på matta. Har du stress- och värkproblematik, sjukdom mm, behöver sitta på stol eller bara vill yoga i ett lugnare tempo, så rekommenderar vi istället MediYoga. (tryck länk för att läsa mer).

KRISTIN MAGOUNAKIS